Branding

Probiotic Sports is vernieuwend,  doordat we de de goede bacteriën uit de natuur tot bij jou brengen in onze reinigings- en verzorgingsproducten.

Onze goede bacteriën of probiotica nemen actief nare geurtjes weg en verminderen sterk het risico op irritaties, infecties, allergieën en schimmels.

Vragen

Suggesties

Probiotic Plus bvba

BTW: BE 0645 750 180

Grote Baan 132

9250 Waasmunster

+32 3 344 37 94

contact@probioticplus.be

Bacteriën

Piepkleine eencellige micro-organismen die zich razendsnel kunnen vermenigvuldigen.

Schermafbeelding 2018-10-24 om 10.37.38.

Iedereen kent het woord probiotica van het flesje Yakult, maar probiotica wordt niet enkel gebruikt als voedingssupplement.

bouth.png

Belgische wetenschappers slaagden er in om, na jaren onderzoek, huidverzorgings- en reinigingsproducten te ontwikkelen op basis van probiotica of "goede bacteriën".

Het grote probleem in de producten is het stabiel houden van de bacteriën, zodat je ze niet binnen de 3 maanden moet opgebruiken.

Onze wetenschappers zijn er in geslaagd om de bacteriën minimaal 2 jaar stabiel te houden en in de spuitbussen tot 7 à 8 jaar.

 

Let dus op welke producten je koopt.

Heel wat huidaandoeningen worden meestal behandeld met crèmes die alle bacteriën doden. Maar onze producten zetten juist "goede bacteriën" in om huidkwaaltjes te verhelpen.

Ze zorgen voor het herstel van de natuurlijke microflora in tegenstelling tot de meeste huidverzorgingsproducten en zepen die eigenlijk deze natuurlijke microflora kapot maken zodat de natuurlijke beschermlaag van onze huid verdwijnt en huidkwaaltjes de kop opsteken.

Wonderproducten bestaan niet, maar probiotische huidverzorging komt toch dicht in de buurt. Alleen moet je niet verwachten dat alles van vandaag op morgen opgelost is.

Jarenlang is de microflora van de huid aangetast door crèmes en zepen, dus een beetje geduld om je huid weer op orde te krijgen.

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon